Wat is Talking to the Chakra's?

"Balanceer je chakra's"

Talking to the Chakra’s (TTC ®) is een gechannelde liefdevolle kosmische energie die het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert door middel van fysieke en energetische aanrakingen. TTC healing haalt spanning, stress en trauma’s uit het lichaam.

Wanneer de chakra’s niet in balans zijn, ontstaan er symptomen die zich kunnen uiten in fysieke, mentale of emotionele klachten. Deze stagnatie kan ontstaan door spanning, stress of trauma’s welke door middel van TTC opgelost kunnen worden.

Door het lichaam op bepaalde punten aan te raken, zowel fysiek als in het energetisch veld wordt er een seintje aan het brein gegeven, die een seintje terug geeft aan de blokkades, waardoor het zelfherstellende vermogen wordt aangesproken om de blokkade op te heffen.

Het lichaam kan dan ontladen in de vorm van bewegingen of emoties – zonder het herbeleven van trauma. Het zenuwstelsel kan weer ontspannen en loslaten wat al die jaren is vastgehouden. Als de energie weer kan stromen, ontstaat er ruimte en rust – niet alleen in het lichaam, ook in het hoofd.

Specialteit

Stress 

Trauma verwerking

Verborgen emoties

Weggestopte pijn

Specialiteit

Burn-out 

Depressie

Energie tekort (ook pubers)

Niet-zwanger kunnen worden

Laat je healen